YOGA

Med Yoga kan du forbygge fysiske og psykiske helseplager. Yogaøvelsene har som overordnet mål å skape balanse i kroppen og løse opp spenninger. Du lærer å lytte til kroppens signaler, slik at du kan gjenopprette fleksibiliteten i kroppen. Dette hjelper deg igjen til å unngå belastningsskader. En motvekt til en stresset hverdag.

I en Yogaøkt fokuseres det på pust og bevegelse i de fysiske øvelsene, rene pusteøvelser, avspenning og meditasjon. Du fokuserer på egen opplevelse, sansene vender innover. Etter en Yogaøkt får du fornyet energi, og en kontakt med din egen utvikling og du kan åpne opp for kreativitet og forandring. Du jobber med å øke bevisstheten.

Ordet Yoga betyr forening / enhet, en forening av kropp og sinn...

Intervju med lege og forsker Ivana Hollan om Mediyoga!

LES MERE OM KURSENE UNDER PRIS/PÅMELDING!

Nybegynnerkurs i Yoga (gjelder både Klassisk yoga, Dynamisk yoga og Mediyoga)

Det avholdes introkurs i yoga nesten hver sesong. Kurset anbefales for deg som ikke har praktisert yoga, men som er nysgjerrig på hva Yoga kan være for deg. Det undervises i fysiske øvelser, pusteøvelser, meditasjon og avspenning. 

Videregående kurs i Yoga (gjelder både Klassisk yoga, Dynamisk yoga og MediYoga)

Har du erfaring med Yoga fra tidligere, eller har gjennomført et nybegynnerkurs/introkurs kan du delta på dette kurset. Kurset gir en fordypning i Yoga. 

Dynamisk Kraftyoga

Her underviser vi i en mer krevende fysisk yoga. Øvelsene krever noe mer styrke og utholdenhet, men vi legger også vekt på avspenning og meditasjon.

Gravideyoga

Et kurs for deg og ditt ufødte barn. Vi underviser i lette yogastillinger, pusteteknikker og avspenning som er tilpasset gravide og de utfordringer man kan ha under et svangerskap. Fra 12. uke. Den siste gangen på kurset kan man ha med seg sin fødselshjelper, og vi går da igjennom de teknikker som man kan bruke under fødselen. Settes opp på forespørsel. 

Vi inviterer de gravide til kursene i Lett klassisk yoga, send oss mail hvis det skulle være aktuelt.

Ungdomsyoga

For undommer 13 til 15 år. Yogaen er tilpasset aldersgruppen og er en flott mulighet til å bli kjent med kroppen og de forandringer som skjer i den aldersgruppen. Kurset settes opp på forespørsel. 

 Yoga gjøres i lette og ledig klær, gjerne barbeint. Av hygieniske årsaker må du ha din egen yogamatte som du har med til timene. Hvis du ønsker kan matten lagres hos oss. Under Covid-19 kan vi ikke låne ut tepper og matter. Vi "leier" ut matter og tepper denne sesongen som bare blir din. Dette avtales ved bestilling av kurs.