Hovedlærere

Lisbeth Wavik                       

Lisbeth eier og driver Drøbak YogaStudio. Lisbeth er utdannet yogalærer ved Yogalærerskolen i Norge, 2001 - 2005. Hun har også videreutdannelse i Gravideyoga fra samme sted. Tidligere har hun undervist for Yogaskolen i Oslo. Hun er sertifisert STOTT PILATES®-instruktør. I tillegg har Lisbeth drevet kontinuerlig etterutdanning i både inn- og utland. Våren 2011 gjennomførte Lisbeth instruktørutdannelse i MedisinskYoga, og våren 2013 utdannelse i Yogaterapi. Høsten 2012 utdannet Lisbeth seg til GongMester. Våren 2013 fikk Lisbeth hvitt belte i Nia™, og sommeren 2013 grønt belte. Sommeren 2015 fikk Lisbeth blått belte i Nia™. Høsten 2016 har Lisbeth gjennomført et kurs i "Anatomy Trains™ in Motion". Høsten 2016 ble hun ferdig intruktør i "Medveten Andning". Våren 2018 gjennomførte Lisbeth kurset "Slings Essetials" og "Slings in Motion 1" bindevev i bevegelse. 

Hege Nyrønning

Hege bor i Son med et barn og samboer. Hege jobber i dag som Gestaltpsykoterapeut i egen praksis i Drøbak og hun har Bachelor i Barnevern fra Høgskolen i Oslo. Hege har praktisert yoga siden 2000. Hun har praktisert ved ulike skoler og med ulike lærere fra både Norge og utlandet. Hun har også fulgt Tempelyogas 2 årige utdannelse 2009-2011. Hege har grunnkurs i Medisinskyoga mot stress og utbrenthet. Utdannet Mindfulness instruktør MBSR( Mindfulness basert stressreduksjon) Hege er vikar i MedisinskYoga, og underviser Gravideyoga, KlassiskYoga og DynamiskYoga. Hege gjennomførte kurset "Anatomy Trains™ in Motion" juni 2017. 

Heidi Hindbjørgmo

Heidi bor i Drøbak og jobber i Drøbak. Hun har mellomfag i sosialpsykologi fra Universitetet i Oslo, og er utdannet treningsveileder/kostholdsveileder fra Norges Idrettshøyskole. Heidi har praktisert yoga siden 2005, og gjennomførte i perioden 2009 – 2011 Tempelyogas to-årige instruktørutdannelse. Hun legger vekt på at yogaen hjelper deg til å ”logge deg på” kroppen slik at du kan finne ut hvordan du har det akkurat nå. Ved å lytte til kroppen din kan du gjøre den yogaen som er riktig for deg. Husk at du ikke skal konkurrere med verken deg selv eller andre. La pusten lede deg – den kan hindre deg i å overgå din nåværende kapasitet. Heidi ble instruktør i MedisinskYoga høsten 2013 og instruktør i MedisinskYoga ved Stress og Utbrenthet ett år senere. I perioden 2016-2017 har hun fulgt MediYoga terapeut og lærerutdannelse. Våren 2015 fikk Heidi hvitt belte og grønt belte i NiaTM. Høsten 2017 fullførte hun videreutdannelse i Holistisk Yoga ved Oslo Yoga. Våre 2018 gjennomførte Heidi kurset Anatomy Trains in Motion. Hun har også kurs i; Mediyoga kreft og er Mediyoga Stress og Utbrendthet Coach. 

Hilde Solli

Hilde er opprinnelig fra Drøbak, men bor for tiden i Oslo. Hilde har alltid drevet med idrett og har de senere årene utforsket ulike former for yoga, men det er Ashtangayoga som har blitt hennes daglige praksis. Hilde har fullført  200t Ashtanga Vinyasa Yoga TT med R. Alexander Medin på Puro Yoga godkjent av Yoga Alliance. På Puro Yoga har hun også sin personlige praksis. De siste årene har hun tatt forskjellige kurs og utdannelser, blant annet innen Restorative yoga og Medisinsk yoga for barn.

Arlen Johansen

Arlen bor på Langhus i Ski kommune men kommer opprinnelig fra Helgelandskysten. Hun har tre barn og en lang karriere innenfor markedsføring i næringslivet bak seg. Hennes første møte med yoga var for 7 år siden da kroppen hennes sa stopp etter nok en gang å «ha møtt veggen».

Medisinskyoga - og etter hvert også KundaliniYoga ble redningen! Gjennom sine egne erfaringer med hva yoga kan gjøre for deg - har Arlen tilegnet seg mye kunnskap og fått et nytt liv. Det er denne erfaringen som har vist vei videre til yogautdanning og ønske om å dele kunnskap som kan være til hjelp for mennesker i dagens travle samfunn.

Arlen er sertifisert Kundalini-yogalærer – Maya Fiennes Metode – og KundaDance Instruktør – Yoga Allianse UK. Hun er også i ferd med å fullføre grunnkurs og mentor utdanning i Medisinskyoga for Stress og Utbrenthet våren 2019. Arlen har også fullført kurs i Nevroyoga og Meditativ Restorative Somatic Yoga. Hun har også erfaring fra Yin - og Klassisk Yogakurs, samt Ashtanga Yogakurs med Alexander Medin.

Vikarer

Heidi Huseby 

Heidi Huseby og familien har bodd i Drøbak siden 1994. I 1999 tok hun sitt første yogakurs, og skjønte straks at dette var hennes vei videre. Siden har yoga blitt en livsstil, både den fysiske yogaen, meditasjonen og filosofien. Den helsemessige delen av yoga, Ajurveda, er et eldgammelt indisk medisinsk system. Kunnskapen om Ajurveda har gitt Heidi et nytt perspektiv på yoga, og med det fikk hun innsikt i hvordan hun kunne undervise etter individuelle behov. Mange brikker falt på plass.
Heidi er utdannet yogalærer ved Tempelyoga i Drøbak. Gjennom ulike yogalærerkurs i inn- og utland, har hun tilegnet seg kunnskap innen mange ulike yogaretninger, slik som Hatha-yoga, Vinjasa-yoga og Contact-yoga. Fordypningsområder har vært barne- og ungdomsyoga og yoga med funksjonshemmede. Heidi er også utdannet allmennlærer med grunnfag i kroppsøving, og jobber til daglig ved Drøbak Montessori ungdomsskole som kroppsøvings- og norsklærer.  Hun har undervist barn, ungdom og voksne siden 2005. "Kan du puste, kan du gjøre yoga", er Heidis motto. 

Siri Sponberg

Siri bor i Drøbak sammen med mann, 3 barn og 2 hunder. Hun har praktisert Hatha-yoga siden 2000. Siri deltok på Tempelyogas lærerutdannelse 2007 - 2009. Hun ble sertifisert barneyogalærer i 2008. Etter dette har hun undervist i barne- og ungdomsyoga, samt nybegynnere og videregående elever i regi av Tempelyoga. Hun har deltatt på en rekke kurs for å videreutvikle sine yogakunnskaper. Høsten 2012 utdannet Siri seg til GongMester.