Hovedlærere

Lisbeth Wavik                       

Lisbeth eier og driver Drøbak YogaStudio. Lisbeth er utdannet yogalærer ved Yogalærerskolen i Norge, 2001 - 2005. Hun har også videreutdannelse i Gravideyoga fra samme sted. Tidligere har hun undervist for Yogaskolen i Oslo. Hun er sertifisert STOTT PILATES®-instruktør. I tillegg har Lisbeth drevet kontinuerlig etterutdanning i både inn- og utland. Våren 2011 gjennomførte Lisbeth instruktørutdannelse i MedisinskYoga, og våren 2013 utdannelse i Yogaterapi. Høsten 2012 utdannet Lisbeth seg til GongMester. Våren 2013 fikk Lisbeth hvitt belte i Nia™, og sommeren 2013 grønt belte. Sommeren 2015 fikk Lisbeth blått belte i Nia™. Høsten 2016 har Lisbeth gjennomført et kurs i "Anatomy Trains™ in Motion". Høsten 2016 ble hun ferdig intruktør i "Medveten Andning". Våren 2018 gjennomførte Lisbeth kurset "Slings Essentials" og "Slings in Motion 1" bindevev i bevegelse. I 2020 fullførte Lisbeth alle delene i "Slings", og har bestått eksamen. 

Inger-Grete Opsahl

Inger-Grete Opsahl bor i Drøbak og har over 20 års bransjeerfaring fra treningsbransjen, både som eier og de siste årene vært ansatt som instruktør og Personlig trener. Hun har en 5 årig pedagogisk lærerutdanning, og i tillegg 3 år med lærerutdanning i Mindfulness og Yoga.

Hun er også instruktørutdannet i QiGong - Biyunmetoden

Høsten 2021 har Inger-Grete fullført kurset Anatomy Trains in Motion, og våren 2023 har hun fullført alle kursene i Slings in Motion.

Eldbjørg B. Solvoll

Eldbjørg kommer fra og bor i Drøbak etter noen år «utenbys». Hun har hovedfag i kriminologi og jobber i Oslo. Eldbjørg har alltid vært fysisk aktiv, blant annet med konkurranseturn og ballett i barne- og ungdomsårene. Hun begynte med yoga i 2007 for å holde kropp og sinn i form og har siden den gang praktisert yoga jevnlig. Hun har vært innom ulike former for yoga, men det er kraftyoga som har stått henne nærmest. Våren 2019 besto hun eksamen i Ashtanga Vinyasa yoga TT 200t med R. Alexander Medin på Puro Yoga, godkjent av Yoga Alliance. Hun er fortsatt tilknyttet Puro Yoga gjennom personlig praksis. Meditasjon i bevegelse i form av fullt fokus på pust og pusteteknikker kombinert med lekenhet og fysiske utfordringer, er det som driver henne i yogaen.

Høsten 2021 har Eldbjørg fullført kurset Anatomy Trains in Motion, og våren 2022 kurset Slings in Motion blend. 

Nina Eskelund

Nina er født og oppvokst i Drøbak. Hun er mor til 2 og jobber til daglig for Tore Orvei AS. Nina har drevet med Nia i snart 5 år og tok hvitt belte i Nia i Gøteborg. Hun har undervist hos oss de siste årene.

Vikarer

Heidi Hindbjørgmo

Heidi bor og jobber i Drøbak. Hun har mellomfag i sosialpsykologi fra Universitetet i Oslo, og er utdannet treningsveileder/kostholdsveileder fra Norges Idrettshøyskole. Heidi har praktisert yoga siden 2005, og gjennomførte i perioden 2009 – 2011 Tempelyogas to-årige instruktørutdannelse. Hun legger vekt på at yogaen hjelper deg til å ”logge deg på” kroppen slik at du kan finne ut hvordan du har det akkurat nå. Ved å lytte til kroppen din kan du gjøre den yogaen som er riktig for deg. Husk at du ikke skal konkurrere med verken deg selv eller andre. La pusten lede deg – den kan hindre deg i å overgå din nåværende kapasitet. Heidi ble instruktør i MedisinskYoga høsten 2013 og instruktør i MedisinskYoga ved Stress og Utbrenthet ett år senere. I perioden 2016-2017 har hun fulgt MediYoga terapeut og lærerutdannelse. Våren 2015 fikk Heidi hvitt belte og grønt belte i NiaTM. Høsten 2017 fullførte hun videreutdannelse i Holistisk Yoga ved Oslo Yoga. Våre 2018 gjennomførte Heidi kurset Anatomy Trains in Motion. Hun har også kurs i; Mediyoga kreft og er Mediyoga Stress og Utbrendthet Coach. 

lagt til handlevogn