Ta kontakt på telefon 90 09 35 81, hvis du ønsker mer informasjon.

 

Følg oss på FACEBOOK under NIA NORGE!

På Nia kan man være med uten innlæring.    

 

                          

YOGA, PILATES OG NIA

Velkommen til vår nettside!

Her kan du melde deg på våre kurs under PRIS/PÅMELDING. Har du yogaerfaring, hør med oss om å starte på kurs utenom sesongen. 

Har du spørsmål; ikke nøl med å kontakte oss! 

Hvis du ved en anledning ikke har mulighet til å delta på kurset du er påmeldt, er det mulig å "ta igjen" på andre kurs hos oss samme sesong. Eller etter avtale på neste sesong hvis vi har ledig kapasitet.

TRIVSELSREGLER

I yogalokalet er det noen ekstra hensyn å ta fordi vi ønsker en rolig atmosfære der man kan vende oppmerksomheten innover.

- Ofte er det en annen klasse som skal ut før du kan gå inn. Under Covid-19, kom rett før timen, hender sprites før og etter timen. 

-   Egen tynn matte må du ha til all fysisk yoga og til pilates. Vi leier ut tykke matter og tepper gjenom sesongen så lenge vi har matter og tepper. Matten og teppe er bare ditt og oppbevarers hos oss.

-  Vær oppmerksom på at parfyme kan virke sjenerende på andre, så det må droppes helt!

-  Vær oppmerksom på at andre i din yogaklasse kan ønske å vende oppmerksomheten innover før timen begynner. Vis hensyn og snakk lavmælt i rommet.

-  Slå av mobiltelefonen.  La mobilen ligge igjen i garderoben, unngå å ta den med inn i timen. 

-  Du kan ta med vannflaske til matten din hvis du har behov for vann underveis. I yoga anbefaler vi ikke å drikke underveis i yogapraksisen.

-  Hvis du må gå før yogatimen er over, er det best å gå før den avsluttende avspenningen starter så du ikke forstyrrer i avspenningen. Likeledes er det best, om du kommer for sent til timen, å komme så stille som mulig inn i rommet med minst mulig styr. Siden garderoben må låses, må vi få sms om at du er sen, slik at vi holder døren åpen. 

   … det handler om velbehag !

Drøbak YogaStudio er et sted å gjøre Yoga, Pilates, og Nia™ i et miljø som er stemningsfullt og avslappende.

Alle våre treningsformer har et holistisk perspektiv. 

Vi har en begrenset og stabil gruppe med klienter som er med på å skape en personlig og hyggelig atmosfære. Hos oss forsvinner du ikke i mengden!   

Nybegynnere

Vi har også tilbud til nybegynnere denne sesongen. 

Ta kontakt på telefon, mail eller SMS for ytterligere informasjon.